Depalma!
presentation av några av våra märken!

först ut har vi depalma workwear!

DePalma Workwear - med sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige och sina rötter i Kaliforniens garage kultur - designar, säljer och marknadsför professionella arbetskläder där image, varumärke och passion spelar lika stor roll som funktion.

Kollektionen består av arbetsbyxor, jackor, förkläden, skjortor och accessoarer där stil och inspiration hämtas från USA som sedan omarbetats med svenska arbetskläders funktion och kvalitet i fokus.

DePalma Workwear - För en ny generation hantverkare - oavsett om de arbetar utomhus, i garage eller kök.

 

REBELL-
REBELL CLOTHES & JUNKSHOP


Rebells kläder uppkom när rebell shop startade - man ville åt en attityd på kläder man tidigare inte sett och som skulle komma att spegla varumärket rebell hårt-rått - tufft med en unik anda av motorer i dess olika former!

du finner märket enbart på rebell ! kläderna  utvecklas och kommer nya unika designer hela tiden.

kläderna andas mc och bil kulture -choppers oldschool - attityd och rocknroll . kaxigt garage stuk och unika designer.

For the Rebell!


 

Dickies

Dickies har en lång historia bakom sig som avspeglar deras kläder. än idag är dem .slitstarkaste, smartaste, kläder för arbetstagare världen över sedan  1922 

. Dickies har blivit känt för att kombinera stil och hållbarhet, vilket ger ett unikt plagg som tål det mesta. Kläderna är därför än idag mycket användbart och används flitigt av alla

Dickies har länge varit ett pupulärt klädesmärke för subkulturer som rockabilly och skate och motorcykel bla.

Lebeef
LeBeeF Kustom Metal Works
Custom metal designs and fabrication. Motorcycle builds and parts manufacturing. Est 2009 Vargön,Sweden

 

VARDHALLA

a manual machine shop located in Stockholm, Sweden.

The Vardhalla Telescopic Front Fork: a 100% accurate reproduction of the 1940's VARD Front End
We use aircraft approved materials only: Manganeze Bronze alloy, cold drawn 4130 chromoly steel and 6061 aluminum alloy. Machined by hand in The House of Vardhalla
Produkter
Telescopic Front Forks for early Harley-Davidson and Indian Motorcycles:
The Vardhalla Telescopic Front Fork is a 100% accurate reproduction of the 1940's VARD Front End.

We use aircraft approved materials only: Manganeze Bronze alloy, cold drawn 4130 chromoly steel and 6061 aluminum alloy.

Babe Cave London 
Born to raise hell 2015
ett klädmärke med attityd och inspiration mot motorcykel och rocknroll från London.

VANS!
Vans är ett klädmärke som tillverkas av företaget Van Doren Rubber Company. Företaget grundades 1966 i södra Kalifornien. Vans-skor har länge varit populära bland surfare och skateboardåkare och är fram till idag det största skatemärket i världen.

SANTA CRUZ!
är ett skateboard märke från kalifornien, dem va först mest kända för sina brädor. men senare tid har det kommit att bli ett även väldigt stort klädesmärke. med kaxig stil och snygga varianter.

INDEPENDENT!!
independent startade 1978. och är även det ett skate märke. som senare utvecklats till ett stort  märke med stenhård attityd

king & Queen Kerosin
MOTORCYKELKLÄDER OCH STREETWEAR
Våra rötter sträcker sig till hotrod- och rockabillyscenen, med robusta och fantasifulla rock'n'roll-stilar. Samtidigt erbjuder King Kerosin inte bara högteknologiskt mode för cyklister utan också autentiska streetwear för alla som letar efter något speciellt.
REBELL PÅ HJUL - ALLT, BARA INGA KONVENTIONER.
Mc-scenen är en stor familj. Individualister som har kul och respekterar varandra. Kung Fotogen i denna familj står för motorcykelstilar som du kan lita på. Tillverkad med kvalitet och kunnande, genomtänkt och innovativ. Och med scenens kreativa, fantasifulla stilar.