Detta är ett blogginlägg

Finally! Dem som pinnstripe och målar tankar är ju helt sjukt duktiga . Jag har bara testat lite smått och jisses vad svårt det är! På min bensintank valde jag att göra en text som jag kände passade in. Vad tycker ni? 
Dem som har enbart kick på sin hoj känner säkert igen sig känslan av texten. 
när jag får för mig att göra något, så vill jag göra det på stubinen . Så igårkväll när alla butiker va stängda så letade jag istället fram kakel/våtrumsfärg och svart nagellack och ögonbryns pensel ! Haha!  För att ha dem enkla prylarna så blev det helt okey. Nu vill jag att det ska bli sådär rostigt och runkigt på texten så den inte se är nygjord ut. Kanske ska man sandpappra på den? Eller så är det bara att köra i ur o skur så löser naturen det åt mig ?! 

Kommentera gärna: